Artikuj Didaktikë

  • Home
  • /
  • Artikuj Didaktikë

Artikujt e mëposhtëm janë konceptuar si një librari informacioni për fillestarët dhe si referencë për profesionistët. Në artikujt e kësaj rubrike do të gjeni informacionin bazik thelbësor lidhur me sportin, sigurinë, etikën dhe disa këshilla praktike për të rinjtë.

Informacioni më i gjerë dhe më I thelluar gjendet në kategorinë e blogut dhe sigurisht është temë e përditshme diskutimi në faqet Spearfishing Albania Team dhe grupin Apnea Forum Albania në Facebook.

Siguria

Duke qënë se peshkimi në zhytje të lirë konsiderohet si një sport ekstrem, siguria në det gjatë ushtrimit të sportit dhe jashtë tij, janë të rëndësisë parësore. Më poshtë gjeni ABC-në e sigurisë gjatë peshkimit në apnea.

Etika Sportive

Artikujt në vazhdim kanë të bëjnë me etikën sportive, ndërveprimin me sportistët e tjerë, mjedisin dhe gjahun.

Teknikat e peshkimit

Artikuj që fokusohen në tekniikat metodologjitë dhe praktikat më të mira të peshkimit nënujor në apnea.

Pajimet

Artikuj informative lidhur me pajimet, risitë lidhur me to, mirembajtja dhe modifikimi i tyre për rezultate sa më të mira.

Tema të Lira

Këtu do të gjeni artikuj të tematikave të ndryshme që nuk kategorizohen në kategoritë kryesore të informacioneve në faqe.