04
Jun

Nga Durrësi në Karaburun (VIDEO)

Komuniteti i këtij sporti është shumë aktiv në aktivietet sociale. Vazhdimisht djemtë e Apnea Forum Albania dhe Sperarfishing Albania Team krijojnë organizime midis njëri-tjetrit,si dalje për peshk apo stërvitje të zhytjes së lirë.Asgjë nuk ka më shumë rëndësi se sa castet e kaluara sëbashku,në kontakt me natyrën,qoftë me gjah...

Lexo me shume