Ardi Gjuzi

 • 04
  Jun

  Nga Durrësi në Karaburun (VIDEO)

  Komuniteti i këtij sporti është shumë aktiv në aktivietet sociale. Vazhdimisht djemtë e Apnea Forum Albania dhe Sperarfishing Albania Team krijojnë organizime midis njëri-tjetrit,si dalje për peshk apo stërvitje të zhytjes së lirë.Asgjë nuk ka më shumë rëndësi se sa castet e kaluara sëbashku,në kontakt me natyrën,qoftë me gjah...

  Lexo me shume
 • 01
  May

  Tipet e rripit për zhytje të lirë. Sasia e peshës në rrip dhe shpërndarja e tyre

  Kjo është një temë shumë e rëndësishme për shumë zhytës dhe sidomos për ata që janë në hapat e para. Duke mar si shkas të gjitha mesazhet në inbox tek faqja e facebook SAT, po hapim edhe publikisht një temë për ata qe kanë nevojë të dijnë më shumë...

  Lexo me shume