26
Apr

Info Mbi Bishtëzezën

Info dhe të dhena mbi bishtzezën (a.k.a. Sarago, Spalca)A e dinit qe bishtzezat lindin 99% meshkuj dhe vetëm pasi arrijnë peshën 400-500 gr?Natyra vendos nëse cdo ekzemplar do vazhdojnë të jetë mashkull apo do kthehet në femër. A e dinit që ushqimi i preferuar i bishtzëzave është iriqi i...

Lexo me shume