Teknika Gjuetie

 • Home
 • /
 • Teknika Gjuetie
 • 26
  Apr

  Yçkla të vogla që bëjnë punë gjatë spearfishing

  Një sy mbyllur për të parë më mirë në guva Nëse nuk keni një elektrik dore dhe doni të gjuani në guva, kjo hile mund t’ju ndihmojë shumë për të parë në errësirë.Gjithçka që duhet të bëjmë pasi kemi piketuar një guvë në të cilën ja vlen të hedhim...

  Lexo me shume
 • 26
  Apr

  Teknikat Bazë të Gjuetisë në Apnea

  Ky asrtikull prezanton 3 teknikat bazë të gjuetisë në apnea të cilat janë: Pritja, Prita dhe Guva. Secila prej këtyre teknikave ka shumë mjeshtëri specifike të cilat nuk janë temë e këtyre materialeve prezantuese. Ju mund të gjeni më shumë informacion të detajuar apo të zgjeruar në blogun e faqes i...

  Lexo me shume
 • 25
  Apr

  Pozicioni i sigurtë për të mbajtur pushkën e detit përpara zhytjes

  Shumë herë kemi folur për pushkën dhe rezikshmërinë e saj. Kemi përmendur që kurrë nuk duhet kthyer nga vetja apo nga shoku. Përveç kësaj përsërisim (këtë radhë edhe me figurë) pozicionin e sigurtë kur bëjmë vertikalin për të zbritur drejtë fondalit. Me pushkë në dorë duhet një kujdes shumë...

  Lexo me shume