Konfigurimi i pushkes
27
Apr

Konfigurimi i pushkës së detit – Video

Nga Redon Gjermeni

Ju është vjetëruar llastiku i pushkës? Doni ta ndërroni? Ju është këputur dhe nuk dini ta montoni? Sa të gjata duhet ti presim llastiqet e reja për ti vendosur në pushkë?

Për të qënë sa me praktik dhe për ta sistemuar vetë pushkën e detit pa problem është gati një video tutorial nga miku ynë Redon Gjermeni, njohës shumë i mirë i riparimit, modifikimit dhe i punimit të pushkëve.

Për cdo paqartësi pyesni në komente dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejtë dhe saktë të jete e mundur.

Shikim të këndshëm!