Embed HTML not available.
04
Jun

Nga Durrësi në Karaburun (VIDEO)

Komuniteti i këtij sporti është shumë aktiv në aktivietet sociale.

Vazhdimisht djemtë e Apnea Forum Albania dhe Sperarfishing Albania Team krijojnë organizime midis njëri-tjetrit,si dalje për peshk apo stërvitje të zhytjes së lirë.Asgjë nuk ka më shumë rëndësi se sa castet e kaluara sëbashku,në kontakt me natyrën,qoftë me gjah te kapur apo edhe thjesht një ditë e kaluar në det midis shoqërisë sido që të shkojë gjuetia.

Në këtë artikull po sjellim disa pamje me video,dy nga organizimet e krijuara nga djemtë e SAT dhe AFA në zonën e Durrësit dhe një ditë më mbrapa në zonën e Karaburunit,me një gjueti të përbashkët në maksimumin e sigurisë dhe argëtimit.

Shikim të këndshëm.