Process

Manages Process

 • 03
  Aug

  Siguria e Para

  Peshkimi nënujor në zhytje të lirë është një sport sa i bukur, aq edhe i rrezikshëm nëse nuk respektohen me rigorozitet udhëzimet lidhur me sigurinë. Siguria është tema më e rëndësishme e kësaj faqeje dhe udhëzimet lidhur me të nuk duhen neglizhuar për asnjëlloj arsye. Fatkeqsisht në këtë sport...

  Lexo me shume
 • 02
  Aug

  Etika Sportive

  Ne të Spearfishing Albania Team jemi shumë të ndejshëm ndaj ruajtjes se ekosistemit nënujor Shqiptar. Çdo gjë lidhur me këtë sport që është në kundërshtim me etiken tonë është fortësisht e dënueshme. Ka disa praktika të cilat për fat të keq aplikohen akoma në territorin Shqiptar të cilat nuk...

  Lexo me shume
 • 01
  Aug

  Pasioni

  Qëllimi i faqes www.spearfishingalbania.com është edukimi nëpërmjet ndarjes së pasionit për gjuetinë nënujore në apnea sipas standarteve të duhura, duke mbajtur fokusin tek siguria dhe mbrojtja e mjedisit nënujor shqiptar. Në këtë faqe anëtarët ndajnë praktikat më të mira, problematikat si edhe sugjerimet e tyre për çështje të ndryshme...

  Lexo me shume