Të Reja

 • peshkimi naten
  26
  Apr

  Çfarë nuk është sportive

  Ne të Spearfishing Albania Team jemi shumë të ndejshëm ndaj ruajtjes së ekosistemit nënujor Shqiptar. Çdo gjë lidhur me këtë sport që është në kundërshtim me etiken tonë është fortësisht e dënueshme.  Më poshtë janë disa praktika të cilat për fat të keq aplikohen akoma në territorin Shqiptar të...

  Lexo me shume
 • 26
  Apr

  Teknikat Bazë të Gjuetisë në Apnea

  Ky asrtikull prezanton 3 teknikat bazë të gjuetisë në apnea të cilat janë: Pritja, Prita dhe Guva. Secila prej këtyre teknikave ka shumë mjeshtëri specifike të cilat nuk janë temë e këtyre materialeve prezantuese. Ju mund të gjeni më shumë informacion të detajuar apo të zgjeruar në blogun e faqes i...

  Lexo me shume
 • Siguria ne gjuetine ne apnea
  26
  Apr

  ACB e Sigurisë

  Peshkimi nënujor në zhytje të lirë është një sport sa i bukur, aq edhe i rrezikshëm nëse nuk respektohen me rigorozitet udhëzimet lidhur me sigurinë. Siguria është tema më e rëndësishme e kësaj faqeje dhe udhëzimet lidhur me të nuk duhen neglizhuar për asnjëlloj arsye. Fatkeqsisht në këtë sport...

  Lexo me shume
 • 25
  Apr

  Pozicioni i sigurtë për të mbajtur pushkën e detit përpara zhytjes

  Shumë herë kemi folur për pushkën dhe rezikshmërinë e saj. Kemi përmendur që kurrë nuk duhet kthyer nga vetja apo nga shoku. Përveç kësaj përsërisim (këtë radhë edhe me figurë) pozicionin e sigurtë kur bëjmë vertikalin për të zbritur drejtë fondalit. Me pushkë në dorë duhet një kujdes shumë...

  Lexo me shume